Puu tietokoneiden kotelomateriaalina

EcoGeek esittelee tietokoneita ja oheislaitteita, joiden tekemiseen on hyödynnetty puuta. Puuta on käytetty tietokoneen koteloon, monitorin ulkokuoreen, näppäimistöön ja hiireen. Puisilla laitteilla varustettu työpiste vaikuttaakin aika elegantilta.

Omaa silmää eivät puiset laitteet ja koneet oikein miellyttä, mutta ainakin kotelo-osia voi uusiokäyttää takan sytykkeenä. Ei puu kotelomateriaalina mitään uutta ole. Alkuperäinen Apple ennen massatuotantoa Apple II -nimellä oli rakennuspaketti puisella kotelolla.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Artikkeli on julkaistu sunnuntaina 7. toukokuuta 2006 kello 20.00. Kategoria(t): vekottimet. Avainsanat(t): , . Kirjoittaja: Marko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *