LTY:n Tietoliikenteen kesäkoulu

Huomenna alkaa LTY:n tietoliikennetekniikan “kesäkoulu”. “International Summer School on Telecommunications” järjestetään tänä vuonna 15. kertaa ja seminaarien ja luentojen aiheina on “Ubiquitous Computing”, eli suomennettuna ubiikkiyhteiskuntaan eli arjen tietoyhteiskuntaan liittyviä periaatteita ja tutkimusalueita kuten “Seamless Connectivity” ja “Context-Awareness”.

Kesäkoulun aiheisiin liittyen torstai iltapäivällä alkaa Code Camp jatkuen perjantai iltapäivään, jossa koodataan jokin aiheeseen liittyvä sovellus Nokian 770 Internet Tabletille ja Maemolle. Opiskelijoille kesäkoulusta on tarjolla kaksi opintopistettä palautetun koodin ja seminaareista tehtyjen lyhyiden raporttien jälkeen.

Pieni varaslähtö kouluvuoteen. En ole aikaisemmin, eivät varmaan tosin muutkaan osallistujat, koodannut Maemolle tai juurikaan tutustunut aiheeseen ja Nokian 770:aan, joten koodaustyö tulee olemaan aika mielenkiintoinen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Artikkeli on julkaistu tiistaina 1. elokuuta 2006 kello 15.26. Kategoria(t): teknobula. Avainsanat(t): . Kirjoittaja: Marko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksi vastaus artikkeliin ”LTY:n Tietoliikenteen kesäkoulu

  1. Jaha, enpä tuollaisesta tiennyt edes. Olen vissiin kulkenut aika pellit kiinni. No, tiedänpähän ainakin mihin kaipailit sitä IT-sanakirjaa :)

    1