Ankan ammuntaa toimistossa

Jos työpäivä toimistossa käy pitkäksi, voi aikaa kuluttaa ampumalla ankkoja. Duck Shooting Gallery -pelissä ammutaan pienellä infrapuna-pistoolilla liikkuvia kohteita (ankkoja) ja ammuntatulokset kirjautuvat tulostauluun.

Taustalla soi karnevaalimusiikki ja pistoolista kuuluu ammuntaääni. Sopivaa kisailua vaikkapa kahvitaukojen viihteeksi. Ammuntapeli on saatavilla I want on of those -kaupasta £24.95 (n. 37e) hintaan ja Royal Mail kuljettaa pelin Suomeen 7.95 punnalla (n. 12e). (via gizmodo.com)

duck shooting gallery

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Artikkeli on julkaistu lauantaina 23. syyskuuta 2006 kello 13.33. Kategoria(t): vekottimet. Kirjoittaja: Marko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *