Päivän linkit

Del.icio.us on kätevä palvelu linkkien tallettamiseen ja lajitteluun tagien avulla. Tarjolla on myös mahdollisuus automaattisesti julkaista päivän aikana kerätyt linkit blogissa käyttämällä WordPressille saatavaa Postalicious-lisäosaa. Del.icio.us-palveluun kirjatut linkit ilmestyvät blogiin ensin luonnoksiksi ja haluttaessa julkaistaan automaattisesti.

Satunnaisen Björklundin virittämä “del.icio.us daily blog post fixer -plugin” lisää alkuperäiseen lisäosaan paremmat mahdollisuudet muotoilujen määrittämiselle. Lisäosa julkaisee linkit automaattisesti päivittäin, joka ei omaan tarkoituksiini lyhyen kokeilun jälkeen ollut toimiva vaihtoehto.

Päivitys:
Alkuun ajattelin julkaista kiinnostavia linkkejä pieninä kirjoituksina, mutta totesin sen hieman turhaksi. Nyt linkit kerääntyvät blogiin luonnoksiksi ja muokkautuvat ajoittain kirjoituksiksi.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *