Paulig Angry Birds kahvit omaavat makua

Paulig toi markkinoille Angry Birds -kahvit, jotka ovat ”valikoiduista pavuista huolella kehitettyjä sekoituksia erityisesti aamun kahvihetkiin.” Tuotelanseeraukseen liittyen viestintätoimisto SEK Publics lähetti muutama viikko sitten ennakkoon muutaman paketin uusia Angry Birds -erikoiskahveja. Pikaisen makutestin perusteella vihaisten lintujen kahveissa on enemmän makua kuin perinteisistä pavuista valituilla ja miedosti paahdetuissa kahveissa.

Paulig Angry Birds -kahvit ovat maultaan aromikkaampia kuin perinteiset Juhla Mokat ja kyllä niitä mielellään juo, jos vertaa perinteisistä pavuista valittuihin ja miedosti paahdettuihin kahveihin.… Jatka lukemista

Lämpötilansa tietävä kahvimuki kertoo olevansa valmis juotavaksi

Kahvi on suomalaisille hyvin mieluisaa ja paahdetun kahvin kulutus henkeä kohden onkin maailman kärkiluokkaa. Kahvi on parhainta kuumana, muttei tietenkään liian kuumana. Kahvin lämpötilaa on kuitenkin hieman vaikea arvioida maistamatta, jolloin saattaakin helposti polttaa kielensä. Onneksi markkinamiehillä on vastaus tähänkin ongelmaan.

On Off -kahvimuki tietää lämpötilansa ja kertoo väriä ja tekstiä vaihtamalla olevansa valmis juotavaksi.… Jatka lukemista

Kahvi ja sen keittämisen salaisuus

Yhteishyvä -lehti kirjoittaa numerossa 11/2005 kahvin keittämisestä. Tarkennettakoon, että selailen kyllä kaikki ilmaislehdet, jotka talouteen tulevat. No kuitenkin. Kahvinkeitin löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista ja Suomessa juodaan yli 25 miljoonaa kupillista kahvia päivittäin. Kahvinkeittimellä on suuri merkitys valmistettavan kahvin makuun, joten keittimen valintaan ja huoltoon kannattaa panostaa.

Kahvinkeittämisessä suodatinkahvin teko on kaikkein vaivattomimpaa.… Jatka lukemista