Paulig Angry Birds kahvit omaavat makua

Paulig toi markkinoille Angry Birds -kahvit, jotka ovat ”valikoiduista pavuista huolella kehitettyjä sekoituksia erityisesti aamun kahvihetkiin.” Tuotelanseeraukseen liittyen viestintätoimisto SEK Publics lähetti muutama viikko sitten ennakkoon muutaman paketin uusia Angry Birds -erikoiskahveja. Pikaisen makutestin perusteella vihaisten lintujen kahveissa on enemmän makua kuin perinteisistä pavuista valituilla ja miedosti paahdetuissa kahveissa.

Paulig Angry Birds -kahvit ovat maultaan aromikkaampia kuin perinteiset Juhla Mokat ja kyllä niitä mielellään juo, jos vertaa perinteisistä pavuista valittuihin ja miedosti paahdettuihin kahveihin. Tosin, itselleni menee oikeastaan melkein kahvi kuin kahvi. Vihaisten lintujen kahveja on saatavilla kahta eri laatua: Early Bird Coffee ja Explosive Espresso.

Jos tuotekuvaukset kahvista jotain kertovat, niin täyteläinen ja voimakasarominen ”Angry Birds Early Bird” -suodatinkahvi on arabica-kahvisekoitus pehmeän makeista brasilialaisista, vivahteikkaista kolumbialaisista ja voimakkaista Afrikan pavuista ja sillä on keskitumma paahtoaste 3. Se sopii sekä suodatinlaitteella että pressopannulla valmistettavaksi ja on saatavilla 250 gramman pakkauksessa hintaan 5,30 euroa. Intensiivinen ja tasapainoinen ”Angry Birds Explosive Espresso” -kahvista löytyy brasilialaisia ja kolumbialaisia kahvipapuja, ryhdistettynä Intian robustalla ja tummalla paahtoasteella 4. 250 gramman hienojauhatus on 5,90 euroa ja papuina 500 gramman pussissa 11,20 euroa. Pauligin Angry Birds -kahveja on saatavilla kaikista hyvin varustetuista vähittäiskaupoista viikosta 44 lähtien, eli lokakuun alusta alkaen.

En ole mikään kahviasiantuntija, enkä varsinaisesti nautiskelija, mutta kyllä sitä kahvia päivittäin useampi kuppi menee. Enemmän tai vähemmän nautinnollisesti. Siihen verrattuna Angry Birds -kahvit olivat maukkaita ja niitä voisi juoda enemmänkin. Yllättävän hyvää kahvia tuli myös, kun Explosive Espressoa keitti ihan normaalissa kahvinkeittimessä. Pitänee vielä kahvimylly hankkia, niin saa papukahvitkin jauhettua. Tosin omalta osaltani kyseisten erikoiskahvien juonti jäi luultavasti näyte-erään, sillä maku ei nyt niin suuresti eronnut normaalisti käyttämäni Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvista ja hintaa on noin 2 kertaa enemmän. Ehkä espresso-keittimellä ja papujauhatuksella olisi suurempi vaikutus makunautintoon.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *