Philips Wake Up Experiment herättää

Herääminen aamuisin voi olla helppoa, mutta useimmin se on enemmän tai vähemmän vaikeaa ja sitä haluaisi vain makoilla vielä hetken. Yksi keino heräämisen keventämiseksi on suorittaa se hieman kuin aamun sarastuksen kanssa, jolloin kynnys yön pimeyden ja aamun valkeuden välillä ei ole niin jyrkkä. Philipsillä on ollut jo muutaman vuoden Wake-up Light -lamppu, jonka avulla herääminen etenkin Suomen pimeissä talvissa on mukavampaa. Mutta millainen on paras tapa herätä? Philips Wake Up Experiment ottaa asiasta selvää ja yksi unikeko kokee 30 äärimmäistä herätystapaa 14. marraskuuta alkaen.

Philips Wake Up Experiment on kokeilu, jossa selvitetään mikä oikeastaan on paras tapa herätä. Asia toteutetaan kokeilemalla kaikki mieleen tulevat mahdolliset ja mahdottomatkin herätystavat. Yksi kokeiluun valittu unikeko herää 30 päivän ajan joka päivä uudella tavalla 14. marraskuuta alkaen. Tietenkin pohjaoletuksena on, että uusi paranneltu Philips Wake-up Light on yksi parhaimmista tavoista herätä ja kokeilulla haetaan siihen varmistusta. Hakuaikaa unikeoksi on vielä perjantaihin 26. lokakuuta asti.

Itse en sentään ole koekaniiniksi ole hakenut, mutta kokeiluun liittyen tulen testaamaan marraskuussa uutta Philips Wake-up Light -herätysvaloa. Olenhan jo käyttänyt parin talven ajan lampun aikaisempaa versiota, joten on kiinnostavaa nähdä, miten paranneltu versio eroaa. Aikaisempi malli on kyllä toiminut hyvin aamun herätyksissä, vaikkakin nykyään naapurin koirat herättävät ennen sarastusta. Parannellussa mallissa uusina ominaisuuksina ovat näkymätön itsestään valonvoimakkuutta säätävä näyttö, säädettävä herätystaajuus ja uudet herätysäänet valoon yhdistettäviksi. Lisäksi toisessa mallissa on auringonnoususimulaatio väreissä.

Omille heräämisilleni ei ole aikarajaa, mutta Philips Wake Up Experiment kestää 14.11 – 13.12.2012. Pitää silmäillä tuota kokeilua ja seurata millä tavoin koekaniinia herätetään. Toivottavasti testaavat, miten torkuttamisella herätään, jolla yllättävän monet tuntuvat itseään aamuisin kiusaavan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *