Lämpötilansa tietävä kahvimuki kertoo olevansa valmis juotavaksi

Kahvi on suomalaisille hyvin mieluisaa ja paahdetun kahvin kulutus henkeä kohden onkin maailman kärkiluokkaa. Kahvi on parhainta kuumana, muttei tietenkään liian kuumana. Kahvin lämpötilaa on kuitenkin hieman vaikea arvioida maistamatta, jolloin saattaakin helposti polttaa kielensä. Onneksi markkinamiehillä on vastaus tähänkin ongelmaan.

On Off -kahvimuki tietää lämpötilansa ja kertoo väriä ja tekstiä vaihtamalla olevansa valmis juotavaksi. Kätevää. Valitettavasti 16 euroa maksava kuppi oli viime viikonlopun päivän tarjous Charles and Marie -webkaupassa ja saatavuudesta näin jälkeenpäin ei ole tietoa.

Tarina ei kerro, toimiiko lämpötilantunnistin myös, jos kahvikuppia käyttääkin teekuppina.

On Off -muki

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *