S60 ja valmiustilan pikakuvakkeet sovelluksille

Nokian S60 3rd Edition -käyttöliittymällä varustetuissa matkapuhelimissa on valmiustilassa kätevät pikakuvakkeet eri sovellusten käynnistämiseksi. Pikakuvakkeina näkyvät sovellukset voi myös valita itse, kunhan ensin puhelimen asetuksista löytää kyseisen asetuksen.

Etsin pitkään tuota mahdollisuutta, kun en tiennyt kyseisen tilan oikeaa nimeä eikä ohjekirjakaan tuota pikaisella lukemisella paljastanut. Onneksi kysyvä löytää vastauksen. Valmiustilan asetuksia ja pikakuvakkeina näkyviä sovelluksia voi määritellä "Työkalut - Asetukset - Puhelin - Valmiustila" -valikosta ja pikakuvakkeiden määritykset löytyvät "Akt. valmiustilan sov." -kohdasta

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Artikkeli on julkaistu perjantaina 9. marraskuuta 2007 kello 12.34. Kategoria(t): vekottimet. Avainsanat(t): , . Kirjoittaja: Marko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *