Cable Open! -kampanja avaa maksu-tv-kanavat 9.11.-12.11.2007

Maksu-tv-tarjonta on taas viikonloppuna maksutonta, kun kaapelitelevisioyhtiöt avaavat maksu-tv-tarjontansa ilmaiskatseluun isänpäivän viikonlopuksi. Kaapeliverkossa näkyvät digitaaliset kanavat ovat auki perjantai-illasta 9.11. klo 18 alkaen maanantai­aamuun 12.11. klo 8 asti.

Suomen Kaapelitelevisioliitto ja kaapelioperaattorit sekä tekijänoikeusjärjestöt Kopiosto ja Teosto järjestävät Cable Open! -tempauksen nyt kolmatta kertaa. Tempauksen aikana normaalin kanavatarjonnan lisäksi Welhon kaapeliverkossa on katseltavana 76 maksukanavaa, Elisa tarjoaa nähtäville 61 kanavaa ja Sonera tyytyy 47 kanavan näyttämiseen.

Maksu-tv-kanavien ilmaisnäyttö on hyvä keino esitellä tarjontaa ja houkutella viimeisetkin katselijat digisovittimien hankintaan. Welho on myös keksinyt toisenkin hyvän tavan houkutella katsojia digitv:n pariin, sillä Welhon kaapelissa lähettämä analoginen signaali on laadultaan heikkoa. Hienoista lumisadetta toivoisi katselevan ikkunasta eikä televisiosta.

(via Welho)


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *