Scarface-pöytävalaisin elokuva- ja aseharrastajille

Scarface-lamppu

Valaisimet ovat usein sekä käytännöllisiä että enemmän tai vähemmän muotoilun ja taiteen yhdistelmiä. Scarface-elokuvan teemaan sovellettu pöytälamppu on varmasti mieleinen sekä elokuvien että aseiden harrastajille.

Valaisin rakentuu hopeisen värisestä jalkaosasta kolmen näköisluodin kera ja erikoisuutena valaisimen varsi on jäljitelmä amerikkalaisten käyttämästä M16A1-rynnäkkökivääristä. Lampunvarjostimessa on esitettynä Tony Montana ja otos Scarface-elokuvan loppukohtauksesta. Noin 53 cm korkean pöytälampun saa omakseen vajaalla 45 dollarilla ja saatavuutta voi tiedustella Things You Never Knew -kaupasta.

Valaisimen jatkokehitysideana jäljitelmäaseen voisi vaihtaa käytöstä poistettuun esimerkiksi RK 62 -rynnäkkökivääriin ja tehdä valaisimesta näin jalkalampun. Varjostimenkin voisi vaihtaa kokonaisuuden täydentämiseksi vaikkapa vanhasta M62-maastopuvusta valmistettuun varjostimeen. Ei kenties kovinkaan tyylikäs valinta olohuoneeseen, mutta varmasti erikoinen.

(via Gizmodo)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *