Scarface-pöytävalaisin elokuva- ja aseharrastajille

Scarface-lamppu

Valaisimet ovat usein sekä käytännöllisiä että enemmän tai vähemmän muotoilun ja taiteen yhdistelmiä. Scarface-elokuvan teemaan sovellettu pöytälamppu on varmasti mieleinen sekä elokuvien että aseiden harrastajille.

Valaisin rakentuu hopeisen värisestä jalkaosasta kolmen näköisluodin kera ja erikoisuutena valaisimen varsi on jäljitelmä amerikkalaisten käyttämästä M16A1-rynnäkkökivääristä. Lampunvarjostimessa on esitettynä Tony Montana ja otos Scarface-elokuvan loppukohtauksesta. Noin 53 cm korkean pöytälampun saa omakseen vajaalla 45 dollarilla ja saatavuutta voi tiedustella Things You Never Knew -kaupasta.

Valaisimen jatkokehitysideana jäljitelmäaseen voisi vaihtaa käytöstä poistettuun esimerkiksi RK 62 -rynnäkkökivääriin ja tehdä valaisimesta näin jalkalampun. Varjostimenkin voisi vaihtaa kokonaisuuden täydentämiseksi vaikkapa vanhasta M62-maastopuvusta valmistettuun varjostimeen. Ei kenties kovinkaan tyylikäs valinta olohuoneeseen, mutta varmasti erikoinen.

(via Gizmodo)

Artikkeli on julkaistu maanantaina 5. marraskuuta 2007 kello 23.41. This entry was posted in vekottimet and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *