Mistä Xbox 360 koostuu

Anandtechissa on artikkeli Microsoftin seuraavan sukupolven konsolista, Xbox 360:stä, jonka julkaisu lähenee. ”Inside Microsoft’s Xbox 360” -artikkelissa on käsitelty lyhyesti Xbox360:n tekniset ominaisuudet ja purettu konsoli osiin.

Artikkelissa on esitelty miten konsolin saa purettua, mitä osia sisältä löytyy ja kuvattu lyhyesti eri osien tarkoitus ja toiminta. Sisältä löytyy perusosina DVD-ROM -asema, ATI:n suunnittelema näytönohjain, 3-ytiminen PowerPC prosessori ja mahdollisuus kiintolevyyn (mm. vanhemman Xbox-pelien pelaamiseen tarvittaville ohjelmistopäivityksille). Kuvat ovat ihan mielenkiintoisia ja juttu antaa selkeän kuvan mitä joulukuussa on odotettavissa ja mitä ominaisuuksia paketista löytyy.

Tekniikasta ja teknisistä ratkaisuista kiinnostuneet voivat jatkaa lukemista Anandtech ”Microsoft’s Xbox 360, Sony’s PS3 – A Hardware Discussion” -artikkelissa, joka käsittelee Xbox 360:ssä käytettävää prosessoria, näytönohjainta ja vertailee ratkaisuja tulevaan Sony PlayStation 3:n Cell-arkkitehtuuriin. Lisäksi Arstechnican ”Inside the Xbox 360, part I: procedural synthesis and dynamic worlds” ja ”Inside the Xbox 360, Part II: the Xenon CPU” -artikkelit ovat tekniikasta kiinnostuneille mielenkiintoista luettavaa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *