Mikrofoniliitäntä Macciin halvalla

Snadiomena testaa kätevää tapaa saada mikrofoniliitäntä esimerkiksi iBookkiin tai Mac miniin, joissa erillistä sisäänmenoa äänelle ei ole.

Ratkaisuna on Bilteman USB-äänikortti, jota kaupataan nimellä ”USB-sovitin jossa äänikortti ja 3 liitäntää”. Palikka sisältää äänikortin sekä kolme liitäntää – mikrofonille, kuulokkeille ja kaiuttimille.

Laitetta testattiin satunnaisen halpis-headsetin mikrofonin kanssa Skypessa ja iChat AV:ssa, eikä ongelmia havaittu. Noin 20e hintainen tuote saa raadilta 5/5 tähteä ja loppuarviona kyseinen USB-äänikortti on halpa ja helppo linkki nimenomaan headsetien mikrofonien ja Macien välille.

Artikkeli on julkaistu keskiviikkona 18. tammikuuta 2006 kello 12.31. This entry was posted in mac, vekottimet and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *