USB-juomanjäähdytin

Sarjassamme ”USB:sta virtaa vaikka mihin” on vuorossa juomanjäähdytin. Vekotin pitää juomasi viileänä, kun olet tietokoneen ääressä. Gizmodon kirjoituksen mukaan laite pitää juomat 45°F asteen eli n. 7.2°C asteen viileydessä. Laite kytkeytyy USB 1.1 tai 2.0 paikkaan eikä erillisiä ajureita tarvita. Tehoa jäähdytin tarvitsee 1.2 amppeeria ja 5.7 wattia. Hintaa kertyy noin 40 dollaria, saatavuudesta ei tietoa. Gizmodon tietojen mukaan koekäyttäjällä oli Windows valitellut, että laite vie liikaa virtaa ja kipannut koneen. Tiedä sitten. (via Gizmodo.com)

usb chiller

Polarpandassa näytti olevan vastaavanlainen tuote, mutta lämmittävänä versiona: USB kahvinlämmitin

Jotta ei mainostettaisi vain yhtä yritystä, löytyy lämmittävä levy myös Mulletoi.comista


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *