Kaukosäädin jalkapallofaneille

Philips on huomioinut tuotteistuksessaan jalkapallofanit ja on julkaissut yleiskaukosäätimen jalkapallofaneille. Philips FIFA World Cupâ„¢ -yleiskaukosäädin muistuttaa jalkapallokenttää ja sisältää lisäksi pullonavaajan. Jos jano yllättää peliä seuratessa, on avaaja aina lähellä. Pelien aikana kaukosäätimellä taitaa olla tosin enemmän käyttöä avaajana kuin kaukosäätimenä. Paketissa tulee lisäksi tulostaulukko tulosten kirjaamiseen ja seuraamiseen.

Jalkapalloaiheinen kaukosäädin voisi olla kiva tupaantuliais- tai syntymäpäivälahja futisfanille, joka voisi toimia myös hyvänä sisustuselementtinä. Tylsän harmaat ja mustat kaukosäätimet kaappiin piiloon ja pieni jalkapallokenttä tilalle.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *