soks nyt myös WidSets widgettinä

soks WidSets widget

Kaveri koodailee kaikenlaista WidSetteihin liittyen ja toteutti WidSets widgetin soks -blogista. Nyt blogia voi siis seurata kännykästä WidSets widgetin avulla.

WidSetit ovat eräänlainen kokoelma erilaisia RSS-syötteitä hyödyntäviä widgettejä kännyköihin:
”WidSets is a very simple and yet clever little service that brings information that you normally have access to over the Internet, directly to your cell phone. It uses mini-applications called widgets that keep an eye out on updates to websites you normally visit several times a day. This is done through RSS feeds, which push information from these websites directly to your phone, whenever they are updated.” Widsets FAQ

WidSettien käyttöön tarvitaan vain puhelin, joka tukee Javaa (Java MIDP 2.0), on varustettu 128×128 pikselin näytöllä ja jolla pääsee Internettiin. Erilaisia widgettejä on tehty muun muassa uutislähteistä, säätiedoista, Flickr:stä, eri blogeista ja internet-sivuista joten valinnanvaraa on. Alkuun pääsee kirjautumalla WidSets -sivulle ja lataamalla kännykkään Widsets -ohjelman.

Oma Nokian 3200 on sen verran heikko esitys näytöltään ja ominaisuuksiltaan, että en ole yrittänytkään testata WidSettejä sillä, enkä siis myöskään tiedä millaisena soks widgetissä näyttäytyy. Pitänee ehkä joskus tutustua wireless toolkittiin, jolla voi emuloida mobiili java-sovelluksia, tai sitten sijoittaa uuteen puhelimeen. Puhelimessani on kyllä XHTML-selain ja GPRS-yhteys, mutta WWW-sivujen selaaminen pieneltä näytöltä on kyllä aika turhaa. Ehkä joskus uuden puhelimen myötä pääsen tutustumaan myös Opera miniin.

Päivitys: 27.07.2006, klo 19:19:
Ja tältä se suurinpiirtein luurissa näyttää, kuvista kiitos Antille:

soks widget new content soks widget menu
soks widget menu 2 soks widget item

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *