Tehovalaistusta pyörälenkeille

Syksyllä pyörälenkkien tekeminen iltaisin on mukavampaa, kun tietä näyttämässä on kunnon valot. Lupine Lighting Systems tarjoaakin tehovalaistusta Betty-lampullaan, joka on varustettu 22 Watin ja 1400 luumenen valoteholla.

Bettyn tehokas valokiila saadaan aikaan erikoissuunnitellun linssisysteemin ja seitsemän LED-valon avulla. Saatavilla on kolme eri mallia pari viikkoa valaisevasta säästömallista aina kuukauden toimivaan tehomalliin. Valaistus ei kuitenkaan ole edullista, sillä hintalapussa lukee 1185 dollaria.

Hieman eritasoista valaistusta kuin oma, muistaakseni, 5 Watin halogeenista rakenneltu ja Bilteman akuilla varustettu pyöränvalo, joka toimii vajaat pari tuntia. Valaistusteho on kuitenkin riittävä ja hinta-laatu-suhde mainio.

(via Gizmodo)

Betty Super 7 Betty Super 7

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *