Raketinheittimillä piristystä avokonttoriin

Avokonttori tarjoaa useita mahdollisuuksia niin sanottujen viihde-elementtien käyttämiseen työyhteisön piristämiseksi. Tarjolla onkin erilaisia vekottimia, joilla voi piristää tai kiusata pahaa aavistamattomia kollegoja. USB-vekottimiin erikoistunut Brando tarjoaa useita erilaisia USB-porttiin liitettäviä raketinheittimiä.

Brandon langaton raketinheitin tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet heittimen sijoitteluun. Raketit lentävät kolmisen metriä ja langattoman lähettimen kantomatka on 4.5 metriä. Kolme pehmeää rakettia sisältävän raketinheittimen saa omaksi 45 dollarilla.

Jos langaton raketinheitin ei innosta, on vaihtoehtona web-kameralla varustettu raketinheitin. Kaverisi voivat MSN Messengerin välityksellä ohjata raketinheitintä ja ampua raketeilla sinua ollessasi työn touhussa. Tai pomosi voi keskeyttää kahvitaukosi huomauttamalla siitä parilla raketilla. Raketit lentävät noin viitisen metriä ja kolme rakettia sisältävän heittimen saa omaksensa 49 dollarilla.

Luulisi Brandon kehittävän seuraavaksi langattoman raketinheittimen varustettuna web-kameralla, jolloin voisi tähdätä etäältä ja ampua sopivan kohteen tullessa paikalle.

(via Engadget, 2)

Missile Launcher Missile Launcher

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *