Formula 1 -lähetykset suorana netistä: on/off

Aiheesta kannattaa lukaista tuoreempi Formula 1 -lähetykset netistä 2009 -kirjoitus.

Formula 1 -kisojen ystävät ovat varmasti havainneet, että MyP2P-sivuston listaamien netti-streamien näkyminen on vaihdellut ja Formulat ovat voineet jäädä näkymättä.

Lähetysten katomisesta on uutisoitu muun muassa Tietoviikossa ja aiheesta löytyy tietenkin myös Muropaketin keskustelu, jossa todetaan että Formula 1 -lähetysten näkymistä on alettu estämään ainakin TVUPlayerin osalta.

Muropaketin keskusteluissa opastetaankin käyttämään ITV Sports -kanavan streamia hyödyntäviä sivustoja ja kerrotaan lisäksi eri vaihtoehtoja suomalaisten kansallisurheilun katsomiseksi. ITV:n F1-lähetys ei ilman kiertelyä näy Britannian ulkopuolelle.

Jos MTV3:n kanavapaketissa tulevassa MAX-kanavan F1-lähetyksessä olisi asiantuntevaa selostusta, eikä paketista riistettäisi ”saat monta kanavaa halvalla ja yksittäin maksaisivat maltaita” -periaatteella, voisi Formuloita ja muuta urheilua katsella mieluusti myös digi-tv:n kautta. Ennemmin jättää katsomatta ja katselee jälkilähetyksen ilman ääniä.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *