WordPress päivittyi 2.6-sarjaan: pieniä uudistuksia

WordPressistä julkaistiin tänään uusi 2.6-versionumeroa kantava versio, joka tuntee koodinimen ”Tyner”, jazz-pianisti McCoy Tynerin mukaan. Julkaisutiedoista löytyy myös kolmen ja puolen minuutin esittelyvideo uudesta versiosta.

Päälisin puolin suurimpina eroina 2.5-sarjaan on lisäosien jakaminen käytössä oleviin ja käyttämättömiin, ilmoituskupla lisäosien uusista versioista, kirjoitusten muutosten seuraaminen, sekä kielitiedoston hajoaminen.

Lisäksi uudistuksista löytyy mahdollisuus koeajaa uutta teemaa, ennen sen julkistamista, joten nyt ei tarvitse viritellä kehitysblogia tai puskea keskeneräistä teemaa raakileena käyttöön. Myös avatarit löytyvät suoraan WordPressin ominaisuuksista ja valittavissa on Mystery Man, tyhjä, Gravatar, Identicon, Wavatar ja MonsterID. Enää ei ole siis tarvetta erilliselle Identicon-lisäosalle, ellei halua kustomoida niitä.

Uuteen versioon päivityskin onnistuu (edelleen) helposti suoraan SVN:stä.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *