Turha miettiä, osta se heti

On olemassa joitain asioita, joista ei koskaan tunnu oppivansa. Esimerkiksi, jos kaupasta sattuu löytämään jotain, jonka tuntee olevan tarpeellista vaikkakin hieman arvokasta, kannattaa se ostaa samantien. Ei kannata pitkittää ostosta ja miettiä asiaa tarkemmin, vain koska hinta tuntuu hieman korkealta ja josko tuotteen voisi saada muualta edullisemmin.

Seuraavalla kerralla kaupassa käydessä on aivan turha olettaa, että kyseistä tuotetta enää olisi tarjolla ja saatavuudesta ei ole tietoakaan. Miksi siis miettiä pidempään, jos tuotteelle on tarvetta, eikä hintakaan ole mikään sikamainen käyttöarvoon verrattuna.

Tietenkin, miettiessä riittävän pitkään, ei tuotetta tarvitse välttämättä ostaa ollenkaan tai samalla rahalla saakin jo uuden ja ”paremman” version.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Turha miettiä, osta se heti”

  1. Marko avatar

    Tällä kertaa kauppaan ei jäänyt Philipsin Wake Up Lightia (malli HF3475), kun ne oli kaikki myyty loppuun. Vanhempaa ja ”ei niin sulavaa” mallia ois kyllä löytynyt.

  2. Jasmo avatar

    No mikä vimpain sinne kauppaan jäi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *