Futurama palaa ruutuun vuonna 2010

Matt Groeningin ja David X. Cohenin huumorin ystävät saavat ensi vuonna iloita, sillä Comedy Central on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan Futuraman palaavan ruutuun 26:lla uudella jaksolla vuoden 2010 puolessa välissä, yli kuuden vuoden tauon jälkeen.

TV-sarjan loputtua DVD:lle julkaistut noin puolitoista tuntiset ”Bender’s Big Score,” ”The Beast with a Billion Backs,” ”Bender’s Game” ja ”Into the Wild Green Yonder” eivät oikein yltäneet TV-sarjan tasolle, sillä Futuraman huumori sopii paremmin TV-sarjan mittaisiin annoksiin. Saa nähdä, riittääkö tarinassa vielä samanlaista intoa, kuin aikaisemmin, vai jääkö lopputulos laimeaksi. Hieman toiveikas pitää olla, vaikka samojen tekijöiden Simpsonien huumori ei enää jaksa oikein innostaa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *