Fujitsu Lifebook S761 saapui testattavaksi

Viime viikon loppupuolella DHL:n postimies toi paketin Fujitsulta, jota olinkin odottanut, sillä pääsin osallistumaan kansainväliseen LIFEBOOK4Life -sisäpiiriläiset testiprojektiin, jossa 40 henkilöä Euroopassa ja hieman ympäriltä testaa erilaisia Fujitsun Lifebook kannettavia. Projektiin liittyy kaikkiaan 10 eri tehtävää, joista 6 pitää suorittaa, jotta testattavan kannettavansa saa pitää. Ei paha rasti.

Paketista löytyi yrityskäyttöön suunniteltu Fujitsu Lifebook S761 -kannettava, joka vaikuttaa ihan pätevältä välineeltä. Odotettavissa siis artikkeleita S761 kannettavasta ja englanniksi kokemuksiani ja tehtäviäni voi seurata LIFEBOOK4Life -profiilistani. Kannattaa myös lukaista LIFEBOOK4Life-blogista mitä muut testaajat ovat mieltä laitteistaan ja ainakin T901-malli taittuvalla kosketus- ja kynänäytöllä vaikutti näppärältä, samoin kuin 12.2″ tehopakkaus P771.

Lämmittelytehtäväksi tein niin sanotun unboxing videon, joita projektin jäsenet ahkerasti omista laitteistaan myös tekivät. Itse päätin tehdä asian hieman erilailla, stop-motion videolla. Aivan täydellistä siitä ei kyllä tullut, kuvausjärjestelyiden ja -kaluston puutteiden takia, mutta ensimmäiseksi yritykseksi ihan kohtalainen.

Video on kuvattu Canon IXUS 860 IS:llä, joka on hieman ottanut osumaa, sillä kuvien kohina on melkoinen. Kuvien editoinnin videoksi tein Kubuntu Linuxissa Kdenlive-ohjelmalla, joka vaikutti ihan asialliselta. En tosin onnistunut tekemään kunnollista overlayta tekstille, vaikka se olisi pitänyt onnistua. Tosin muutenkin alla oleva Ubuntu 11.10 Beta 1 vaikutti hieman epävakaalta.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *