Content management systems

Huh, on tässä viime päivinä tullut testattua useita eri CMS (Content Management System) -järjestelmiä ja kaikissa on sekä hyviä että huonoja puolia, yllättäen :)

Kävin läpi http://www.opensourcecms.com/ tarjoamista vaihtoehdoista Xoops, WordPress, Typo3, Geeklog, Angeline ja Mambon. Näistä WordPress on enemmänkin blog-käyttöön ja Typo3, ainakin sivuston mukaan, ammattilaiskäyttöön.

Lopputuloksena oli monta asennettua cms-järjestelmää, mutta ei yhtään joka miellyttäisi itseä ja soveltuisi haluttuun käyttöön. Testaamani CMS-järjestelmät olivat jäykkiä taipumaan haluamaani muotoon niin sisällön, ulkoasun kuin toiminnan suhteen.

Ehkäpä tässä pitää kehittää itelle sopiva systeemi sivuston hallintaan, ”Kun ite tekee, saa mitä tulee.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *