Hot Coffee puhuttaa jenkeissä

Jenkkien kaksinaismoralismi on ennenkin ollut otsikoissa liittyen tietokonepeleihin. Uusin otsikko on Grand Theft Auto: San Andreas -pelistä. GTA sarjan pelit ovat ennenkin olleet otsikoissa ”houkuttelevat nuoria rikoksiin” -tyyliin, mutta nyt on kyseessä uusi aluevaltaus, seksi. Hui :)

Pelistä on löydetty suljettuja minipelejä, joissa pelaaja pääsee laajentamaan pelikokemusta seksuaalisella toiminnalla. Alun perin pelin Playstation 2 -versiosta löydettiin ohjelmakoodia, jota ei hyödynnetty pelin kaupallisella jakeluversiolla. Pelikonsolipelien vaikean ”modaamisen”, eli muokkaamisen, vuoksi suljetut lisäherkut jäivät harvojen osaajien iloksi. Pelin Windows-versio puolestaan on jo aivan toinen juttu; 36-vuotias Patrick Wildenborg julkaisi pelin tietokoneversiolle ”Hot Coffee”-modin, jonka avulla pc-pelaajat saavat uutta pelattavaa.

Normaalistikin pelihahmo voi harrastaa seksiä pelaajan sitä näkemättä pelkkien vihjaavien äänitehosteiden säestyksellä. Laajennuksen avulla pelaaja pääse katsomaan pelin makuuhuonepuuhia sekä halutessaan ohjailemaan pelihahmoaan.

Wildenborgin mukaan lukittu materiaali kuuluu pelin myyntiversioon ja että hänen kehittämä laajennus vain avaa ovet vektorimuhinointiin. Rockstarin kieltää, että se tai jokin sen yhteistyökumppani olisi lisännyt tarvittavan ohjelmakoodin myyntirompuille.

Tällä hetkellä Yhdysvaltain viihdeohjelmistojen arviointilautakunta, ESRB (Entertainment Software Ratings Board), tutkii, onko vektoriporno Rockstarin luomaa. Jos lautakunta päätyy syyttämään ongelmasta Rockstaria, Grand Theft Auto San Andreaksen sisältöluokitus muutetaan täydelliseksi aikuisviihteeksi. Lähde: IT Viikko ja gtasandanreas.net

”Hot coffee” -mod ja kuvia (alalaidassa): Hot coffee – uncensored dating with girlfirend


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *