Uudet IBookit jo oven takana?

Kun Applen IBookkien päivityssyklin väli kasvaa edellisen päivityksen 158 päivästä (lokakuu 19 2004) yli 270 päivän, alkavat huhut seuraavan päivityksen ajankohdasta saamaan lisää pontta ja foorumeilla odotus on silmin havaittavissa. Ostajan oppaassa on kehoitettu odottamaan päivitystä jo pitkään.

Think Secret uutisoi asiasta: ”Sources have confirmed that Apple’s consumer laptop will receive a long overdue refresh very soon, possibly as early as this week — or even later today.”

”Why the long wait between iBook updates? Given that the faster processors and video cards that will find their way into a new iBook have surely been available for some time, the most logical reason may center upon an all-new iBook enclosure. Unconfirmed tips indicate that a long-rumored widescreen iBook may finally come to light with the new iBook. ”

Slashdotin juttu aiheesta sivuaa omia fiiliksiäni: ”I sure hope they are right! I’ve been waiting to buy one of those suckers for half a year now!”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *