Ensimmäisestä kuukäynnistä 36 vuotta

Se toiseksi tärkein tapahtuma kesällä -69 oli varmaankin käynti kuussa. Kahdeskymmenes heinäkuuta 1969 Apollo 11-lennon Neil Armstrong ja Edwin Aldrin laskeutuivat kuun pinnalle. Siihen sitten jäi ihmiskunnan avaruuden valloitus, vaikkakin ei miehitettyjä lentoja onkin tehty Marsiin asti. Paljon on vielä matkaa Star Trekin, Far Scapen, Babylon 5, Star Warsin ja muiden sci-fi -sarjojen universumiin.

kuussa

Google julkaisi vuosipäivän kunniaksi kartan kuun pinnasta. Lähikuvat kuun pinnasta ovat uskomattoman realistisia ja tarkkoja. via Pinseri

Se ”tärkein” tapahtuma -69 oli tietenkin Woodstock Music and Art Festivals elokuun 15 1969 New Yorkissa kestäen kolme päivää ja sisältäen aikakauden parhaita muusikoita. ”The Woodstock Festival represented the culmination of the counterculture of the 1960s and the high point of the ”hippie era”.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *