Doom -elokuva

Tulevalle Doom -elokuvalle on avattu kotisivut. Sivulla on tarjolla kuvia elokuvasta ja traileri. Universal Picturesin Doom -elokuva perustuu viimeisimpään Doom 3 -peliin ja tulee ensi-iltaan Yhdysvalloissa lokakuun 21. päivä.

Doom-elokuvan juoni on lyhyesti seuraavahko: ”Marsilaisella tutkimusasemalla on tehty geenitutkimuksen läpimurto, mutta kuten arvata saattaa, jotain menee pahasti pieleen ja ruumiita alkaa ilmestymään jatkuvalla syötöllä. Päähenkilö seuraa tiimiä, joka taistelee demoneita vastaan.” Peruskauraa. Elokucan traileri paljastaa, että ainakin osa elokuvasta tullaan näkemään räiskintäpelaajille tutusta ensimmäisen persoonan näkökulmasta.

Tutkimusasemaa piinaavien hirviöiden elävöittämisestä vastaa alan veteraani Stan Winston, joka on vastannut myös esimerkiksi Predatorin ja Aliensin hirviötehosteista, eli tällä saralla tilanne on varmasti kunnossa. Ohjauksesta ei, yllättävää kyllä, vastaa pelielokuvilla kyseenalaista kunniaa niittänyt Uwe Boll, vaan Romeo Must Dien ohjannut Andrzej Bartowiak. Pääosissa ovat ainakin Karl Urban ja näyttelijänlahjojaan vapaapainijana ja Scorpion King -elokuvassa esitellyt Dwayne ”The Rock” Johnson.

Id Software julkaisi alkuperäisen Doom-tietokonepelin vuonna 1994. Peli on siitä lähtien toiminut esikuvana kaikille nykyaikaisille ensimmäisen persoonan räiskintäpeleille. Viimeisin Doom -pelisarjan tuotos, Doom 3, julkaistiin viime vuonna PC:lle ja viime keväänä Xboxille.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *