Xbox 360 joulukuussa

Microsoft julkisti Xbox 360 tulevan markkinoille euroopassa joulukuun toisena päivänä. Amerikassa pelaajat voivat nauttia uuden sukupolven konsolista jo lokakuun 22. päivästä lähtien. Japanissa laite on kaupoissa joulukuun 10.

Juuri sopivasti joulumarkkinoille ehtivä konsoli on hinnoiteltu 299e ja 399e lapuin riippuen varustetasosta. Euron ja dollarin valuuttakurssi ei paljoa hinnoissa näy, sillä uudella mantereella hintalapuissa vain valuutta vaihtuu.

Julkaisuajankohtana on arveltu olevan 12-15 peliä tarjolla ja yli kaksisataa peliä tulossa. Luvassa on siis mielenkiintoinen kevät uusien pelien kanssa, tai siis toivottavasti uusien, eikä vain jatko-osien. Myös Xbox 360:n kotiteatteriominaisuudet ja yhteensopivuus Xboxin pelien kanssa pääsevät todelliseen testiin.

Kustomoitu PowerPC prosessori kolmella symmetrisellä 3.2GHz ytimellä on jotain mitä odottaa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *