Nintendo Revolutionin ohjain hämmästyttää

GameSpotissa on hyvä artikkeli Nintendon seuraavan sukupolven konsolin (koodinimeltään Revolution) ohjaimesta, joka näyttää enemmänkin kaukosäätimeltä kuin tutulta peliohjaimelta. Ohjainta onkin jo ihmetelty useilla uutissivustoilla.

1 3

Nintendo ei ole aikaisemminkaan seurannut Xboxin ja Playstationin ”lisää tehoa ja hienompaa grafiikkaa” -linjaa konsoleissaan, vaan innovoinut oman tyylinsä. Mainosvideon perusteella luvassa on todellakin erilaista pelaamista normaalin padin naputtelun sijasta. Nintendon uusi konsolia kaavailtu julkaistavaksi vuonna 2006.

Aivan kokonaan uusille teille ei lähdetä sillä, IGN:n artikkeli paljastaa, että uudentyyppisen kaukosäädinohjaimen päälle saa adapterin, joka muuttaa ohjaimen normaaliksi peliohjaimeksi.

Jää nähtäväksi miten erikoinen suunnittelu, erilaiset pelit ja ohjaimet pärjäävät, sillä Nintendon omalaatuinen tyyli on virkistävä osa Xboxin ja Playstationin hallitsemaa konsolimaailmaa. Pelaajien sydämistä onkin odotettavissa kilpailua ensi vuonna, kun Xbox360, Playstation 3 ja Nintendo Revolution valtaavat markkinat samana vuonna.

Lisää epävirallista informaatiota Nintendo Revolutionista löytyy Wikipediasta


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *