Terratecilta USB-muistitikun kokoinen TV-vastaanotin

TerraTec on julkaissut mobiilin TV-vastaanottimen USB-muistikun kokoisena. Vastaanotin toimii sekä analogisten että digitaalisten kanavien kanssa ja on kätevä vaikka kannettavia tietokoneita käyttäville.

cinergy xs

Markkinamiehiltä "Cinergy Hybrid T USB XS TV-tikku" -nimen saanut laite ollee saatavilla tässä kuussa Brittein saarilla 129 euron hintaan.

Vekottimen luvataan toimivan vain laittamalla vastaanotin PC:n USB 2.0:lla porttiin ja kaikki alueella näkyvät maanpäälliset TV-kanavat olisivat katsottavissa. Ominaisuuslistassa on MPEG2:sta tukeva analogisen ja digitaalisen signaalin nauhoitus, sisääntulot analogiselle äänelle ja videolle, sähköinen ohjelmaopas (EPG) ja tekstiTV. Mukana tulee myös kaukosäädin ja erillinen antenni.

USB-muistin kokoinen TV-vastaanotin vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja pieneen pakettiin on saatu pakattua paljon ominaisuuksia. Signaalin vahvuutta voi tosin pienen antennin voimin epäillä, mutta ilmeisesti tarkoituksena on kotona ottaa tv-signaali talon antennista ja ulkona sitten käyttää pientä erillistä antennia. Mainosteksti ja laitteen ominaisuudet paperilla kuulostavat hyviltä, mutta usein todellisuus on jotain muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *