Terratecilta USB-muistitikun kokoinen TV-vastaanotin

TerraTec on julkaissut mobiilin TV-vastaanottimen USB-muistikun kokoisena. Vastaanotin toimii sekä analogisten että digitaalisten kanavien kanssa ja on kätevä vaikka kannettavia tietokoneita käyttäville.

cinergy xs

Markkinamiehiltä ”Cinergy Hybrid T USB XS TV-tikku” -nimen saanut laite ollee saatavilla tässä kuussa Brittein saarilla 129 euron hintaan.

Vekottimen luvataan toimivan vain laittamalla vastaanotin PC:n USB 2.0:lla porttiin ja kaikki alueella näkyvät maanpäälliset TV-kanavat olisivat katsottavissa. Ominaisuuslistassa on MPEG2:sta tukeva analogisen ja digitaalisen signaalin nauhoitus, sisääntulot analogiselle äänelle ja videolle, sähköinen ohjelmaopas (EPG) ja tekstiTV. Mukana tulee myös kaukosäädin ja erillinen antenni.

USB-muistin kokoinen TV-vastaanotin vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja pieneen pakettiin on saatu pakattua paljon ominaisuuksia. Signaalin vahvuutta voi tosin pienen antennin voimin epäillä, mutta ilmeisesti tarkoituksena on kotona ottaa tv-signaali talon antennista ja ulkona sitten käyttää pientä erillistä antennia. Mainosteksti ja laitteen ominaisuudet paperilla kuulostavat hyviltä, mutta usein todellisuus on jotain muuta.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *