USB-muistilta oma työpöytä

kingston datatraveler

Muun muassa Digitoday, Sektori ja Bittivuoto ovat uutisoineet Kingstonin DataTraveler II Plus Migo Edition -tuotteesta, joka tuo käyttäjän henkilökohtaista konetta muistuttavan virtuaalityöpisteen USB-muistikulla esimerkiksi nettikahvilaan, kouluun, kirjastoon ja ystävien luokse.

Virtuaalityöpöytä toimii esiasennetun Migo-ohjelmiston avulla ja laina-PC:hen ei jää jälkiä vierailusta. Migo-ohjelmisto synkronoi annettujen määritysten mukaisesti esimerkiksi vain uudet tai muokatut tiedostot. Ohjelmisto toimii Windows 2000-, XP- ja Server 2003 -ympäristöissä. Viiden vuoden takuulla varustettujen DataTraveler II Plus Migo Edition -mallien verolliset suositushinnat ovat: 256Mt 32 euroa, 512Mt 52 euroa, 1Gt 96 euroa ja 2Gt 169 euroa.

Kingstonin markkinoille tuoma DataTraveler II Plus Migo Edition on askel kohti markkinoille viimeisteltyä tuotetta, mutta ei sinällään mitään mullistavan uutta. Aikaisemmin IBM esitteli SoulPad-ohjelmistoa, joka tekee samaa kuin Migo-ohjelmisto ja BlackDog-nimellä myydään USB:stä virtansa saavaa Linux-palvelinta.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *