Simpsoneita ”äänikuvauksella”

Nettiä selatessa tuli eteen blogi, jonka kirjoittaja on sattumalta nauhoittanut Simpsonien jenkeissä alkaneen 17 kauden jakson ”blind-assist” toiminnolla. Toner Mishap blogissa on kuvattu Simpsonien kohtaukset sokeille tarkoitetun äänikuvauksen kanssa, joskin tarjolla olevien mallivideopätkien saatavuus on heikkoa.

Voin vain kuvitella millaista Simpsonien tyylisen sanalliseen ja kuvalliseen huumoriin pohjautuvan sarjan katsominen selostuksella on. Yhden lataamani pätkän perusteella ei juurikaan saanut kuvaa miltä ”sokeiden” Simpsonit ”näyttävät”. Paljon jää mielikuvituksen varaan, se on varmaa. Vilkas ja eläväinen mielikuvitus se parasta viihdettä onkin.

Huvittavana yksityiskohtana Toner Mishap -blogin kirjoittajan lapset olivat säätäneet videon ”blind-assist” toiminnolle, eikä kirjoittaja ollut vielä selvittänyt miten toiminnon saa pois päältä, vaan katsoo seuraavaksi nauhoituksia espanjalaisella dubbauksella tai käyttää jenkeissä jo yleistynyttä TiVoa (digitaalinen video).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *