Opera www-selain nyt ilman mainoksia

Aikaisemmin kesällä Opera Software tarjosi 10 vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi Opera www-selaimen rekisteröintikoodeja ilmaiseksi. Nyt Opera on muuttanut periaatteitaan ja tarjoaa selainta ilmaiseksi. Ei siis enää ärsyttäviä mainoksia yläpalkissa. (Feel Free: Opera Eliminates Ad Banner and Licensing Fee)

Sivuston mukaan Operan kasvu, valtavan maailmanlaajuisen tuen ansiosta, on tehnyt tämänpäiväisen merkkipaalun todeksi. Tietokone-lehti kertoo hyvin Operan tulonlähteistä.

Opera on mainio vaihtoehto Firefoxille, vaikka ei avointa koodia olekaan. Toiminta ja ominaisuudet ovat tärkeämpiä, kuin varsinkin Linux-ihmisten periaatteet ohjelmistojen puhtaudesta. Mielestäni Operan hyvät pikanäppäin- ja istunnon tallennusominaisuudet ja käytettävyys ovat tarjolla olevista selaimista omaa luokkaansa.

Internet Explorer, Mozilla tuoteperhe (Mozilla, Firefox, Camino), Opera, Safari, Shiira, Konqueror, Epiphany, Dillo, Links (Lynx) ja monet muut selaimet pitävät huolta, ettei selaintarjonta ole liian yksipuolista.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *