Sony VAIO -brändi leviää

VAIO TV/PC

Sony laajentaa VAIO tuotemerkkiään kannettavista tietokoneista pöytäkoneisiin. Uusi VAIO VA TV-PC on tietokoneen ja 20-tuumainse LCD-TV:n yhdistelmä ja on saatavilla parina eri mallina, 1 999,99$ maksava VGC-VA10G ja 2 199,99$ maksava VGC-VA11G.

TV/PC-yhdistelmät ovat Japanissa jo tavallisia, mutta muualla maailmassa vasta tulossa markkinoille. TV:n ja PC:n yhdistäminen samaan laitteeseen tarjoaa mainion vaihtoehdon pieniin asuntoihin, opiskelija-asuntoihin ja sopii vaikka mediapc:ksi. Laitteella voi myös nauhoittaa ohjelmia ja sisältä löytyy Windows XP Media Center edition, 250GB/300GB kiintolevy, Pentium 4 prosessori (3 tai 3.2GHz), 1GB muistia, WiFi, Radeon X700 näytönohjain, DVD+R DL asema, 2.1 kanavaiset kaiuttimet ja audio/video-liitännät. (via Gizmodo.com)

Sony on pakannut perinteisen tietokoneen Applemaisesti ja lisännyt television. Ei kovin innovatiivista, mutta varmasti laite löytää ostajansa. VAIO:n suunnittelijoilla on laitteen siistiydestä huolimatta silti vielä matkaa Applen iMacin kaltaiseen eleganttiuteen. :) Erillinen digi-TV viritin (esim. EyeTV 400) ja iMac on kyllä paljon tyylikkäämpi paketti.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *