Joulu alkaa jo marraskuussa

Mistä huomaa joulun lähenevän? Joululauluista kaupungilla, kaupoissa, radioissa? Lumipeitteestä ja tonttujen jäljistä maassa? Lisääntyneestä mainospostista? No, tietenkin joulu hiipii hiljaksiltaan ja viimeistään joululahjavinkit eri medioissa tuovat riisipuuron ja kinkun maun kielen päälle.

Den Gurun lahjavinkkilista sisältää tietotekniikkaan liittyviä tuotteita alkaen perustuotteilla kuten kannettavat tietokoneet, kytkin, rautapalomuuri, wlan-tukiasema, 64bit dual-core prosessorit, kuumimmat näytönohjainuutuudet, muutamat digikamerat, videotykki, PDA-laite, kannettava multimediasoitin, langattomat kuulokkeet ja USB-muistipalikka. Esiteltynä on myös hieman erikoisempia tuotteita kuten Logitechin langattomat kaiuttimet, Skype-puhelin, vesijäähdytteinen tietokone, Buffalon TeraStation verkkotallennuslaatikko, ilmatäytteiset kaiuttimet ja Gigabyten i-RAM tallennusratkaisu. Lopuksi itseään voi virkistää kofeiinisuihkusaippualla ja plasmakahvimukilla.

Tekniikkaa ja vekottimia rakastaville lista on mukavaa luettavaa, mutta ei lahjaideat oikein joululahjoiksi taivu. Seuraavia lahjavinkkiesityksiä ja lumikinoksia odotellessa voi vaikka miettiä mikä on joulun perimmäinen tarkoitus. Kiire, hössötys ja lahjat vai rauha, hyvä ruoka ja perhe.


Posted

in

,

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *