Vesijäähdytetty Xbox 360

Jos jotain voi tehdä vain tekemisen ilosta, se yleensä tehdään. Tällä kertaa kohteena on Xbox 360 ja vesijäähdytys. [H]ard|OCP:n artikkelissa Xbox 360:n vakiojäähdytys saa väistyä tehokkaamman vesijäähdytyksen tieltä.

Projektin tulokset olivat toivotut ja tunnin Quake 4 pelaamisen jälkeen vakiojäähdytyksen 66°C vaihtui 38,4°C lämpötilaan mitattuna emolevyn takaosasta.

Projektia kuvaa hyvin sen viimeinen kappale:

”Overall, I am extremely satisfied with our Xbox 360 H20 project. We met most of the goals we set forth four years ago with our original mod, and we are — once again — the first people to water cool an Xbox. In the end, we set out to water cool an Xbox 360 simply “because we could” but it turned out to be a fantastic venture, and overall a huge benefit to the Xbox 360 cooling.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *