Vesijäähdytetty Xbox 360

Jos jotain voi tehdä vain tekemisen ilosta, se yleensä tehdään. Tällä kertaa kohteena on Xbox 360 ja vesijäähdytys. [H]ard|OCP:n artikkelissa Xbox 360:n vakiojäähdytys saa väistyä tehokkaamman vesijäähdytyksen tieltä.

Projektin tulokset olivat toivotut ja tunnin Quake 4 pelaamisen jälkeen vakiojäähdytyksen 66°C vaihtui 38,4°C lämpötilaan mitattuna emolevyn takaosasta.

Projektia kuvaa hyvin sen viimeinen kappale:

”Overall, I am extremely satisfied with our Xbox 360 H20 project. We met most of the goals we set forth four years ago with our original mod, and we are — once again — the first people to water cool an Xbox. In the end, we set out to water cool an Xbox 360 simply “because we could” but it turned out to be a fantastic venture, and overall a huge benefit to the Xbox 360 cooling.”

Artikkeli on julkaistu keskiviikkona 4. tammikuuta 2006 kello 11.13. This entry was posted in teknobula and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *