Kirjat: David Eddings, The Elder Gods

Aloitin David Eddingsin uuden fantasia-sarjan ”The Dreamers”. Eddingsillä aloitin myös seikkailun fantasiamaailmassa kirjasarjojen ”The Belgariad ”, ”The Malloreon”, ”The Elenium” ja The Tamuli” parissa. Viimeisimmät kirjat, muistaakseni ”Reginas Song” -kirjasta lähtien, on David kirjoittanut yhdessä vaimonsa Leighin kanssa. Tai lähinnä tuosta lähtien on myös kirjojen kansissa lukenut David and Leigh Eddings.

Eddingsin tyyli kirjoittaa, viedä tarinaa eteenpäin ja sisällyttää kerrontaa huumoria on aina miellyttänyt minua. En voisi sanoa, että kirjojen juoni olisi kovin yllätyksellinen, mutta teokset ovat viihdyttävää iltalukemista.

”The Dreamers” sarja alkaa ”The Elder Gods” -teoksella ja tähän mennessä sarjasta on ilmestyneet pokkareina osat ”The Treasured One”, joka hyllystä jo löytyykin. Sarjan kolmatta osaa ”Crystal Gorge” ei vielä joulun aikaan pokkarina kaupasta löytynyt.

Kylmässä maailmassa on välillä hyvä hukuttaa ajatukset muualle kuin koulukirjoihin tai elämän realiteettehin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *