Tee-Se-Itse kukkamaljakko

polymer vase

Kun kaupasta saatavat kukkamaljakot eivät miellytä silmää, voi maljakon muotoilla myös itse. Perinteisesti omat maljakot on voitu valmistaa savesta valamalla tai puhaltamalla lasista. Ei kovin käytännöllistä tai nopeaa.

Nyt maljakon voi valmistaa lämpö-sensitiivisestä polymeeristä, siis muovista. Jos äitisi syntymäpäivät ovat lähestymässä ja käytössä on 20 dollaria, voit yllättää äidin itsetehdyllä maljakolla. Täyttämällä Tee-Se-Itse maljakon lämpimällä vedellä voit muokata maljakon ulkoasua mieleiseksesi ja viimeistellä työn täyttämällä maljakon kylmällä vedellä, jolloin muoto kiinnittyy.

Paketissa on kaksi 11 tuumaa korkeata maljakkoa hintaan 12,95 dollaria, joten tee yksi myös mummillekin. Värivaihtoehtoina ovat kristallin sininen ja kristallin kirkas. (via Gizmodo.com)

Saatavuudesta Suomesta ei tietoa, mutta posti kuljettaa myös ulkomailta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *