Tietokone voi löytyä eri kuorista

Janos Marton kirjoittaa Metku Mods -sivulla projektistaan, jossa rakensi tietokoneen 1,5 litran Ballantine-viskipulloon. Lopputulos on kohtalaisen siisti, joskin pullon toiseen kylkee täytyi leikata aukko osien asentamiseksi.

Tietokonesivustoilla aiemmin uutisoitu CrimsonSkyn lähes ikuisuusprojektiksi muodostunut Doom III: Project Mars City -kotelomodifikaatio on 99.9% prosenttisesti valmis. HardOCP:n foorumilla on seurattu projektin etenemistä ensimmäisestä viestistä 18.8.2004 alkaen. HardOCP:n foorumissa CrimsonSkyn viestissä on kolme kuvaa valmiista kotelosta, joka näyttää aika uskomattomalta, joskaan en sanois kovin kauniilta, tekeleeltä. Tekijän mukaan tulossa on vielä laadukkaampia kuvia, videoita ja muuta materiaalia kotelosta. (kirjoitushetkellä HardOCP:n foorumi on alhaalla)

Tietokone tarvitsee kaverikseen myös näytön ja Antti Hakala esitteleekin Metku Mods -sivustolla projektiaan, jossa muokkasi 15″ TFT-näytön hieman ”kauniimmaksi”. Näyttö purettiin alkuun osiksi, maalattiin metalliosat ja tehtiin pleksistä uudet ”kuoret” ja jalusta. Lopullisen työn sinetöi punaiset ledit, jotka loistavat pleksin reunoilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *