Applelta Mac Mini

Apple julkaisi tiistaina uuden Mac minin Intelin prosessorilla ja kokonaisuutena mini jatkaa edellisen mallin linjoilla. Mini on saatavilla 1.66 GHz Intel Core Duo ja 1.5 GHz Core Solo prosessoreilla ja on saanut kaverikseen Frontrow ohjelmiston, infrapunaportin ja kaukosäätimen, joten nyt minin käyttäminen mediakoneena telkkarin kanssa on helpompaa. Edellisen mallin ”oikea” näytönohjain on vaihtunut Intelin integroituun piiriin, jota on arvosteltu eri sivustoilla, mutta tuloksien pohjalta integroitu piiri on tehokkaampi kuin entinen Radeon näytönohjain. Hinnat alkavat 669 ja 899 eurosta, joten hintaan on tullut reilun 100e korotus.

Samassa tiistain tilaisuudessa Apple julkasi iPod Hi-Fi tuotteen, jolla musiikkisoittimesta saa muokattua hi-fi tasoisen kotistereon 379 euron hintaan. iPod Hi-Fi ei kyllä kauneudellaan häikäise ja laitteen käyttöarvoakin on arvosteltu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *