Huhut Futuraman uudesta tulemisesta liioiteltuja

Internetissä on jo vähän aikaa liikkunut huhuja Futurama tv-sarjan uusista jaksoista. Vaikka varmaa tietoa ei vieläkään ole, Slashdot uutisoi Billy Westin (Fry:n ääni) postauksesta foorumilleen. Billy kertoo 26:n uuden Futurama-jakson menemisestä tuotantoon piakkoin.

Valitettavasti huhut ovat silti vain huhuja ja Billy kirjoittaa myöhemmin:

I’m sorry I gave inaccurate info on the cartoon.I was told on one end that the TV show was a go but DXC enlightened me (with a hammer) that this was not the case.I think there is a Futurama project as in DVD’s but I appearently had bad info.But I do live to give good Futurama news to people.So I must’ve died or something.

All eyes on the skies,
Billy

Ilmeisesti uusia Futurama-jaksoja saadaan odotella vielä edelleenkin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *