Vyönsolki NES-ohjaimesta

NesBuckle on vyönsolki, joka näyttää ja on oikea NES-pelikonsolin ohjain. Solki on tehty originaaleista, käytetyistä, vuoden 1985 NES-ohjaimista, joiden saatavuus sivujen mukaan on vaihtelevaa, joten 30 dollarin myyntihintakin voi vaihdella. Sivuilla on kaupan myös Super Nintendon ohjaimesta tehty SNESBuckle, Sega Genesiksen ohjaimesta tehty GenesisBuckle ja Atarin ohjaintikusta valmistettu AtariBuckle. Vyönsoljilla on hintaa 30 dollaria ja toimituskulut ovat 7 dollaria ja tuotteita toimitetaan sivujen mukaan myös ulkomaille (eli myös USA:n ulkopuolelle).

nesbuckle

Peliohjain vyönsolkena takuulla herättää huomiota. Sivuilta ei tosin selvinnyt toimivatko vyönsoljet vielä pelikonsolin ohjaimina, sillä kuvissa ei näkynyt piuhaa ja toisaalta piuha voisi olla hankala piilottaa vyönsolkena käytettäessä. Ainakin hyvää uusiokäyttöä pelikonsolien ohjaimille.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *