Thermaltaken lämpötilan näyttävä tuuletin

Thermaltake on kehittänyt kotelotuulettimen, joka näyttää pyöriessään punaisella LED:llä kotelon lämpötilan ja Thermaltake -tekstin. iFlash -tuuletinta on saatavilla kahta mallia; iFlash mini (80mm, 2000rpm, 21dBA) ja iFlash 12 (120mm). Jälkimmäinen versio vaihtaa logon väriä punaisen, vihreän ja sinisen välillä, mutta ei Thermaltaken sivujen mukaan ilmeisesti näytä kotelon lämpötiloja ollenkaan, vaan tyytyy vain vilkuttelemaan LEDejä. (via Gizmodo.com)

iFlash Mini

Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Thermaltaken lämpötilan näyttävä tuuletin”

  1. Jasmo avatar

    Siinäpä vasta varsinainen hyötylaite. En ymmärrä miksi nykyään kaikissa virtalähteissäkin (pl. perus bulkit) on joku lediparvi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *