MacBook Pro Anandtechin arvostelussa

Anandtechissä on hyvä artikkeli MacBook Pro:sta, jossa MacBook Pro:ta verrataan PowerBook G4:een. Apple’s MacBook Pro: Using it as a Mac and a PC -artikkeli on hyvää luettavaa ja ei niinkään keskity Macin hehkuttamiseen vaan oikeisiin ominaisuuksiin ja pieniin ongelmiin käyttäjän näkökulmasta. Vertailut muun muassa laitteiden fyysisistä ominaisuuksista, virrankulutuksesta ja teho/watti lukemista ovat mielenkiintoista luettavaa. Jutussa käsitellään lisäksi Applen Boot Campin toimivuutta ja suorituskykyä verrattuna virtualisointitekniikkaa käyttävään Parallels ohjelmaan. Lopuksi Anand Lal Shimpi tekee suorituskykyvertailuja Boot Camp vs. Parallels VM vs. Rosetta vs. PB G4 välillä.

Artikkeli ei tuo esille mitään yllättäviä seikkoja, virtualisointi on hitaampaa kuin oikean käyttöjärjestelmän ajaminen ja Boot Camp (sekä Parallels) ovat vielä Beta-asteella, joten toimivuudessa on vielä hieman kehitettävää. MacBook Pro tuo tupla-corellisena lisää tehoa ja PowerBookin G4:n suorituskykyyn verrattuna eron kyllä huomaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *