Bluetooth Virtual Keyboard

Patenttinet on testannut iTech:in Bluetoothin avulla toimivaa näppäimistöä. Pöydälle heijastetaan kuva näppäimistöstä, jota näppäilemällä laite syöttää tekstin bluetoothin kautta tietokoneeseen, PDA:han tai älypuhelimeen. Patenttinet sai vekottimen testiin Pulju.netistä, joka kauppaa sitä IR-Projektionäppis -nimellä noin 200e hintaan.

IR-projektionäppis

"Näppäimistössä on sisäänrakennettu akku, joka valmistajan mukaan kestää vähintään 2 tuntia yhtämittaista kirjoittamista. Näppäimistön kuva muodostetaan laser-tekniikkaa käyttäen ja on tasaisella pinnalla projisoituna juurikin oikean näppäimistön kokoinen ja muotoinen. Kyseessä on QWERTY-näppis, joskin skandinaaviset merkit on jätetty pois. Näppäimistön leveys on tarkalleen sama kuin A4-kokoisen paperin pidempi sivu."

Patenttinetin testaaja piti näppäimistöä ihan toimivana ja kirjoittaminen onnistui pienen totuttelun jälkeen kohtalaisesti. Ainakin nopeammin kuin automaattisella tekstinsyötöllä tekstiviestien kirjoittaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.