Bluetooth Virtual Keyboard

Patenttinet on testannut iTech:in Bluetoothin avulla toimivaa näppäimistöä. Pöydälle heijastetaan kuva näppäimistöstä, jota näppäilemällä laite syöttää tekstin bluetoothin kautta tietokoneeseen, PDA:han tai älypuhelimeen. Patenttinet sai vekottimen testiin Pulju.netistä, joka kauppaa sitä IR-Projektionäppis -nimellä noin 200e hintaan.

IR-projektionäppis

”Näppäimistössä on sisäänrakennettu akku, joka valmistajan mukaan kestää vähintään 2 tuntia yhtämittaista kirjoittamista. Näppäimistön kuva muodostetaan laser-tekniikkaa käyttäen ja on tasaisella pinnalla projisoituna juurikin oikean näppäimistön kokoinen ja muotoinen. Kyseessä on QWERTY-näppis, joskin skandinaaviset merkit on jätetty pois. Näppäimistön leveys on tarkalleen sama kuin A4-kokoisen paperin pidempi sivu.”

Patenttinetin testaaja piti näppäimistöä ihan toimivana ja kirjoittaminen onnistui pienen totuttelun jälkeen kohtalaisesti. Ainakin nopeammin kuin automaattisella tekstinsyötöllä tekstiviestien kirjoittaminen.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *