Tee-se-itse: langaton Xbox

Xbox360:n voi kytkeä verkkoon lisävarusteena saatavalla langattomalla verkkoadapterilla. Myös ensimmäisen Xboxin voi liittää langattomasti verkkoon, kunhan jaksaa hieman askarrella ja taitoja pieneen elektroniikan kanssa leikkimiseen löytyy. Et siis tarvitse erillisiä adaptereita Xboxisi taakse, kun asennat Xboxiin sisäisesti esimerkiksi Netgearin langattoman verkkokortin. Tietenkin takuu katoaa samalla, mutta se toki on jo hävinnyt, kun Xbox on tehokäytössä jo aikasempien modausten jäljiltä.

BrutalByte i-Hacked.com:sta purki Netgearin Wi-Fi adapterin, liitti virtajohdot paikalleen, lisäsi hieman liimaa ja askartelua ja Xbox sai liitännän langattomaan verkkoon. Kätevää, eikä projekti kovin vaikealta edes vaikuttanut.

xbox Wi-Fi

Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *