HP LinuxForum

Hewlet Packard, eli HP, järjestää jälleen ilmaisen Linux-aiheisen tapahtuman. Tapahtuma pidetään torstaina 4.5.2006 Helsingin Messukeskuksessa ja teemoina ovat Linux ja Total Cost of Ownership (TCO), Linux ja tietoturva sekä Open Source. Ohjelma koostuu esityksistä, paneelikeskusteluista ja esityksiä tukevista ratkaisunäyttelyistä.

Paneelissa keskustelemassa on mm. Novellin toimitusjohtaja Kim Aaltonen, Microsoftin tietoturvajohtaja Kimmo Bergius, F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, sekä Market-Vision analyytikko Ilkka Holopainen. Näyttelyssä mukana ovat: F-Secure Oy, Intel, Nordicmind Oy, Novell, Oracle, RedHat, Suomen Linux -käyttäjäyhdistys (FLUG), Suomen Open Source -keskus (COSS) ja Tieturi Oy.

Tapahtuman sivut ja lisätietoa löytyy osoitteesta: http://www.hp.fi/linuxforum/index.html ja ilmoittautuminen pitää suorittaa viimeistään keskiviikkoon 26.4.2006 mennessä.

Tilaisuuden päätteeksi luvataan mukava Linux-yllätys.

Artikkeli on julkaistu maanantaina 10. huhtikuuta 2006 kello 15.25. This entry was posted in linux and tagged by Marko. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *