Istua ruohikolla saa uuden käsitteen

Jos perinteinen nurmikolla istuminen kyllästyttää on nyt vielä hyvää aikaa rakentaa ruohikkotuoli. Luit aivan oikein, tuoli, joka on pinnaltaan nurmikkoa. Nurmikolle asetetaan aaltopahvista tehty nojatuolin pohja, lisätään 240 litraa maata ja pussi ruohon siemeniä. Ennenpitkää sinulla on ruohikkonojatuoli. Aaltopahvipohjan hieman korkea $114 hinta ja tuolin liikuteltavuus ovat pieniä miinuspuolia, mutta kyllä naapurit ovat kateellisia. Tuotetta on saatavilla ainakin Brittiläisestä ”Purves and Purves” kaupasta. (via gizmodo.com)

ruohikkotuoli

Nurmikosta voi myös kasvattaa sohvan, kuten readymademag.com esittelee. Jos siis naapurisi hankkii ruohikkonojatuolin, kannattaa tutustua readymademag.com:n ohjeisiin ruohikkosohvan rakentamisesta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *