Langaton verkko: uhat ja suojautuminen

IT Observer kirjoittaa otsikolla ”Wireless Security: Attacks and Defenses” langattomien verkkojen turvallisuudesta ja verkkoihin liittyvistä uhkista. Pitkähkö artikkeli käsittelee lyhyesti useita erilaisia hyökkäyksiä langattomia verkkoja vastaan ja esittää suojautumiskeinoja käsiteltyjen hyökkäysten torjumiseen.

Juttu on pitkä, mutta tuo selkesti ja lyhyesti esille langattomiin verkkoihin liittyvät uhat ja kuinka niiltä voidaan suojautua muun muassa verkon suunnittelulla, yhteyden suojaamisella ja muilla menetelmillä. Artikkeli antaa katsauksen langattomaan verkkoon liittyviin osa-alueisiin turvallisuusnäkökohdista ja on hyvää luettavaa myös normaaleille WLAN-verkkojen käyttäjille.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *